3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hét

Nekik ez lesz az egyik legjobb hét az évben!

2021. július 5., 14:13

Szerző:

Ennek a három csillagjegynek kifejezetten mozgalmasan indul a hónap:

Rák

A Rák igazi érzelmes jegy, aki akkor boldog, és akkor érzi magát biztonságban, ha van mellette egy odaadó társ. Egyedülállóként viszont hajlamos magába roskadni, sőt még a depresszióra is. Ez a hét szerencsére meghozza a várt fordulatot a Rák magánéletében! Egy olyan emberrel hozzák össze a csillagok, akire már régóta várt, ráadásul a lehető leghihetetlenebb helyen és időben. A találkozás elsőre kicsit vicces, sőt abszurd lehet, de semmiképp sem véletlen...

Szűz

A Szüzek hét elején úgy érezhetik, hogy túl sok feladat hárul rájuk, mindenki tőlük várja a megoldást, és mindenki őket terheli. Az óriási nyomást elviselni tényleg nem egyszerű, de ha valaki, akkor a Szűz simán teljesíteni tudja ezeket a feladatokat. Ráadásul a hét második fele már sokkal könnyebb lesz, mert sorban mondják le a munkatársai a megbeszéléseket, prezentációkat, végül pedig úgy alakul, hogy pénteken előbb is végezhet a megszokottnál. Mázli!

Vízöntő

Az elmúlt hetekben úgy tűnhetett a Vízöntőnek, hogy nem akarnak összejönni a dolgok. Bármit is kezdett tervezni, az sok nehézséggel járt, rengeteg akadály és hátráltató tényező derült ki út közben. A héten viszont egycsapásra minden kiegyenesedni látszik, és az a sok gond, ami eddig nyomasztotta ezt a csillagjegyet, hét végére már csak emlék lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock)