Vízilabda Eurokupa: kikapott a BVSC

Két győzelem után a BVSC-Zugló szombaton a szerb Crvena zvezda elleni összecsapáson elszenvedte első vereségét a férfi vízilabda Eurokupa selejtezőjének első körében, a barcelonai D csoportban.

2022. október 15., 13:36

Szerző:

A zuglóiak az első félidőben csupán két gólt kaptak, de miután egyet sem szereztek, elég mélyről kellett összeszedniük magukat. A nagyszünet után megkezdte a felzárkózást a BVSC, de csak csökkenteni tudta a hátrányát és szorossá tenni a mérkőzést, pontot nem sikerült gyűjtenie.

A zuglóiak csütörtökön 15-12-re nyertek a görög GS Apollon Szmírnisz ellen, majd pénteken 26-5-tel léptek át a szlovák SKP Kosice csapatán. Szombaton az esti programban a házigazda spanyol Mediterrani, majd vasárnap az olasz Trieste Pallanuoto együttesével találkoznak még.

A Szolnok a szirakúzai B csoportban, a Budapesti Honvéd SE a kranji C csoportban szerepel.

A hatosokból az első négy-négy helyezett jut a következő körbe, míg az ötödik és hatodik pozícióban záró együttesek az újonnan létrehozott Challenger Kupában folytathatják szereplésüket.

(Kiemelt kép forrása: BVSC Zugló, Facebook)

Japán labdarúgó-válogatottja történelmi tettre készül a katari világbajnokság nyolcaddöntőjében, míg ellenfele, a horvát csapat megismételné négy évvel ezelőtti teljesítményét.

A brazil futballegenda üzenetében beszámolt állapotáról, megköszönte a törődést és arra kért: kövessük a brazilok meccseit a világbajnokságon.