Törlik az albán-magyarra induló szurkolói járatot

Wizz Air: nem tudnak a szurkolók Tiranaba repülni szeptemberben.

2021. augusztus 16., 16:17

Szerző:

A Nemzetközi és az Európai Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy a világbajnoki selejtezőkön nem vehetnek részt a vendégcsapatok drukkerei. Emiatt a Wizz Air úgy reagált, hogy törölte a szeptember 5-ére meghirdetett szurkolói járatát Tiranaba. A cég a következőt írta hétfőn az MTI-nek: „A járattörlésről a légitársaság e-mailben értesíti a foglalást végző utasokat, a foglaláskor megadott e-mail címen”.

A jeggyel rendelkező utasok térítésmentesen átfoglalhatják jegyüket egy másik tetszőleges járatra. A légitársaság vissza is térítheti a jegyárak 100 százalékát, vagy WIZZ pontokban kaphatják meg az összeg 120 százalékát. A pontokat egy éven keresztül felhasználhatják az utasok. A magyar futball válogatott mindeközben hét pontot már begyűjtött a selejtezőkön, három mérkőzés után. Szeptember 2-án az angol válogatott fog Budapestre  érkezni. Ezután a mérkőzés után a magyar csapat az albánokkal játszik Tiranában. 

(Kiemelt kép: A Wizzair Airbus A320NEO típusú utasszállító repülőgépe a tallinni nemzetközi repülőtéren 2021. június 26-án. Fotó: Karancsi Rudolf / 168.hu)