19:00 - 20:00

Maflás

Csernus Imre műsora

Másfél millió forintos büntetést kapott az Újpest

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága szerint megsértették az egészségvédelmi protokollt, a szurkolók pedig több büntetendő dolgot is elkövettek a megnyert kupadöntőn.

2021. május 7., 09:42

Szerző:

Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint a fővárosi klubnak az „egészségvédelmi protokollra vonatkozó előírások megsértéséért, szurkolói részéről megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálásáért, pirotechnikai eszköz használatáért és rasszista megnyilvánulásaiért” kell befizetnie a büntetést.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága továbbá elrendelte, hogy az Újpest FC-nek a következő hazai férfi felnőtt nagypályás MOL Magyar Kupa-mérkőzésén le kell zárnia a Szusza Ferenc Stadion D lelátórészének összes szektorát.

Az Újpest FC hétfőn, a Puskás Arénában rendezett MK-döntőben hosszabbítás után 1–0-ra győzte le a Mol Fehérvár FC-t.

(Kiemelt kép: Budapest, 2021. május 3. A kupagyőztes Újpest FC csapata a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében, a MOL Fehérvár FC–Újpest FC mérkőzés utáni ünnepélyes díjátadón a budapesti Puskás Arénában, 2021. május 3-án. Az Újpest FC nyerte a 2020/21-es labdarúgó MOL Magyar Kupát, hosszabbítás után 1–0-ra győzték le a MOL Fehérvár FC-t. MTI | Illyés Tibor)