Konzuli segítséget kapnak a Fradi- és Kecskemét-szurkolók

Szijjártó Péter közölte, hogy a már megszokott módon, a konzulok csütörtökön is a helyükön vannak, és minden segítséget megadnak a két meccsre látogató magyar szurkolóknak.

2023. augusztus 3., 16:53

Szerző:

A Fradi Dublinban, a Kecskeméti TE pedig Rigában játszik csütörtökön mérkőzést az Európa-konferencialiga második selejtezőkörében, mindkét helyszínen konzulok segítik a szurkolókat – közölte a külgazdasági és külügyminiszter Facebook oldalán.

„Az este 8 órakor kezdődő Shamrock Rovers – Ferencváros mérkőzés helyszínén tartózkodó több mint 35 magyar szurkolót két konzul kollégánk segíti majd, akiktől a +353-87-967-6602-es telefonszámon tudnak segítséget kérni a helyszínen tartózkodó magyarok. A szintén este 8-as Riga FC – Kecskeméti TE mérkőzésre utazó 40 magyar állampolgár a +371 2729 2480-as telefonszámon tud szükség esetén segítséget kérni nagykövetségi kollégánktól”

– közölte Szijjártó Péter

(Magyar szurkolók a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország-Magyarország mérkőzés alatt a hivatalos budapesti szurkolói zónában a Városligetben 2021. június 23-án. MTI/Balogh Zoltán)

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.