Könnyed magyar győzelem Luxemburg ellen a curling vegyescsapat világbajnokságon

A magyar válogatott második vasárnapi mérkőzésén 8-1-re legyőzte a luxemburgi csapatot az Aberdeenben zajló curling vegyescsapat világbajnokságon.

2022. október 16., 21:50

Szerző:

A Tatár Lőrinc, Joó Linda, Kalocsai-Van Dorp Vera, Kalocsay Ottó Dániel összeállítású curling együttes – amely vasárnap délelőtt a szlovákokat verte 7-2-re – a viadal eredményközlő oldala alapján hat end alatt zárta le az egyoldalú összecsapást. 

A magyarok a szombati nyitónapon 9-3-ra kaptak ki a házigazda skótoktól, és a 9 csapatos C csoportban jelenleg holtversenyben a harmadik helyen állnak. 

A vb-n négy csoportban zajlanak a küzdelmek, az elsők a negyeddöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezettek a negyeddöntőbe jutásért mérkőznek.

(Kiemelt képünk: Fotó: Jeff PACHOUD / AFP)

Japán labdarúgó-válogatottja történelmi tettre készül a katari világbajnokság nyolcaddöntőjében, míg ellenfele, a horvát csapat megismételné négy évvel ezelőtti teljesítményét.

A brazil futballegenda üzenetében beszámolt állapotáról, megköszönte a törődést és arra kért: kövessük a brazilok meccseit a világbajnokságon.