Átadták a Fradi Fair Play díjakat

A Ferencváros egyik utánpótlásedzője, egy üzletember és a Fradi SuLiga egyik ifjú csapata részesült Fradi Fair Play díjban a csütörtök esti ünnepélyes gálán.

2023. november 23., 21:19

Szerző:

Az Elek Gyula Arénában 1300 fő – főként zöld melegítőbe öltözött fiatal sportolók, a korábbi díjazottak, valamint a klub elnöksége és az FTC Baráti Kör tagjainak – jelenlétében megtartott eseményen az idén két kategóriában hárman részesültek kitüntetésben.

„A sportolói pálya véges, de sportszerűen egy életen át lehet élni” – hangsúlyozta beszédében Bácsi Péter világbajnok birkózó, a Fradi Fair Play Bizottság társelnöke.

Az idén hetedszer kiosztott „Fradi Szív” kategória elismerésben részesült Maticza Katalin labdarúgó-utánpótlásedző, valamint Zsupányi Péter üzletember – mint a bejátszott kisfilmekből kiderült, előbbi 50, utóbbi 40 éve kötődik a zöld-fehér klubhoz.

Különdíjat vehetett át a Baranya vármegyei Bikal-Egyházaskozár Fradi SuLiga 12 éves iskolásokból álló csapata.

A Ferencváros 2017 óta ismeri el saját fair play díjával az arra érdemes versenyzőit, szakembereit, támogatóit és szurkolóit, és az elismeréseket – a koronavírus-járvány miatt – ötödször adták át egy nagyszabású gála keretében.

(Kiemelt kép: díjazottak és díjátadók a Fradi Fair Play díjak átadása alkalmából rendezett gálán 2023. november 23-án. MTI/Illyés Tibor)