Körvonalazódik, mennyi szponzort veszíthet Djokovic

Az egyik céghez közel álló forrás már reagált.

2022. február 18., 14:46

Szerző:

Novak Djokovic viselheti a következő dubai versenyén a Peugeot francia autógyártó cég logóját – mondta egy a Peugeot-hoz közel álló névtelen forrás a Reutersnek, a B92 szerint.

Mint a cikkben áll, a forrás közölte, a cég büszke a teniszsztárra, mert úgy döntött, beszél a tapasztalatairól és az elmúlt hetek történéseiről. Majd hozzátette, Djokovic és a Peugeot hosszútávú együttműködés egyelőre nincs veszélyben.

A szerb sportoló januárban nem vehetett részt egy ausztrál tenisztornán, mert nem oltatta be magát. Djokovic ügye nagy port kavart, a helyi döntéshozók és politikusok aggódtak, ha engednek a játékosnak, az rossz hatást válthat ki az oltásellenesekből. A teniszezőt végül kiutasították az országból, majd több cikk is született azzal kapcsolatban, hogy Djokovic szponzoroktól eshet el a döntése miatt.

A B92 most azt írja, a teniszsztár második szponzora, a luxusóragyártó Hublot egyelőre nem kívánta kommentálni a Djokoviccsal kapcsolatos helyzetet, a harmadik, a Lacoste pedig még nem reagált a csütörtökön elküldött megkeresésre.

(Kiemelt kép: Novak Djokovic. Fotó: MTI / EPA / ANSA / Alessandro Di Marco)

Tegnap 22:45

A magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot: hétfőn a Puskás Arénában 3-0-ra nyert Bulgária ellen.