Az aranyért játszhat az Ecseki, Majoros páros

Az Ecseki Nándor, Majoros Bence kettős meglepően simán, 3-0-ra verte a Kristian Karlsson, Anton Källberg svéd duót a férfi páros szombati elődöntőjében az asztaliteniszezők WTT-sorozatának 75 ezer dollár összdíjazású törökországi viadalán, Antalyában.

2023. október 21., 16:37

Szerző:

A verseny honlapja alapján az első szett hajrájában jobban összpontosított a magyar kettős, és 11-9-cel került előnybe. A másodikban is hasonló volt a forgatókönyv, ám ezúttal 11-7 lett a vége. A harmadik felvonásban 10-8-nál már két meccslabdája volt az Ecseki-Majoros párosnak, akiknek végül 12-10 arányban sikerült ezt behúzniuk, és megnyerniük az összecsapást.

A vasárnapi döntőben a dél-koreai An Dzse Hjun, Lim Dzsong Hun lesz az ellenfél.

Eredmény (a WTT honlapja alapján): férfi páros, elődöntő - Ecseki Nándor, Majoros Bence-Kristian Karlsson, Anton Källberg (svéd) 3-0 (9, 7, 10).

(Kiemelt kép: az Ecseki Nándor, Majoros Bence kettős a törökországi Antalayában 2023.október 21-én. Forrás: Magyar Asztalitenisz Szövetség FB-oldal)

11:50

Remekül sikerült a szezonzáró a magyar bothúzóválogatott számára, a tizenhárom fős magyar csapat a Breznóban rendezett Európa-bajnokságról nyolc éremmel térhetett haza. A csapatvezetőből versenyzővé előlépő Deli Tamás Európa-bajnoki címe mellett Véró Alex állhatott még fel a dobogó tetejére, ő pedig rögvest megszerezte abszolútban a Magyarország valaha volt legjobb helyezését is.