Várkonyi Andrea kitálalt, szerinte Bochkor Gábor sokszor nem mondott igazat róla a show érdekében

2018. október 25., 10:35

Szerző:

- Régóta húzódik ez már kettőnk között, hol ő vetette fel a (válás) kérdést, hol én. Hogy miért pont most feneklett meg kettőnk kapcsolata, annak sokkal mélyebb okai vannak, mint azt sokan hinnék. Nincs új szerelmem, nem egy másik férfi miatt léptem ki ebből a kapcsolatból - idézi Várkonyi Andrea Hot!-nak adott interjúját a Femina.

A műsorvezető szerint nem hirtelen döntés vezetett ahhoz, hogy elköltözött Bochkor Gábortól.

Várkonyi az interjúban azt is elmondta, márciusban egy szörnyű tragédia történt vele, meghalt nővére, aki csak 48 éves volt. Mélypontra került, szívritmuszavara lett, emiatt a mai napig gyógyszert kell szednie. - Rendet szerettem volna tenni magam körül. Olyan mély fájdalmat kellett megélnem, ami mellett már nem fért bele az életembe olyasmi, ami nem segít, és ennek szerves részét képezte a párkapcsolatom is - mondta az interjúban Várkonyi, aki a menedzsmentjét is lecserélte.

Bochkorral több vitájuk volt, az egyik abból adódott, hogy, ahogy Várkonyi fogalmaz,  a show érdekében sokszor mondott olyat a műsoraiban róla, ami nem fedte a valóságot, így nem esett neki jól, és ezt jelezte is neki. – De ez is csak egy apró szelet az egészből - mondta a műsorvezető.