Egyetlen licitáló tett ajánlatot a Quaestor-vagyonra

Az ajánlatok pár percen belül beérkeztek az ismeretlen licitálótól.

2022. január 17., 13:55

Szerző:

Árverést írtak ki az ETO Park Kft. és a a Győri ETO FC Labdarugó Kft. vagyonára – írja a 444. A társaságok a Questor-cégháló tagjai, aminek a tulajdonosa és cégcsoportvezetője Tarsoly Csaba. Az összesen 8,2 milliárdos és 1,8 milliárdos csomagban az ingatlanok között szerepel a győri stadion, egy sporttelep és edzőközpontok, energiaközpont, promenád, szálloda és élményközpont.  

Az árverést december 31-én indította az Elektronikus Értékesítési Rendszer, és hamarosan be is érkeztek az ajánlatok, azután pedig a licitálási időszak alatt, ami január 17-ig tartott, további licit nem érkezett. A licitálás kezdetekor nem sokkal egy ajánlat be is érkezett, de utána a határidő lejártáig már több nem, így az első licitáló nyerte meg a Questor-vagyont. A személy kiléte nem ismert.

 

(Képünk illusztráció. Fotó: pixabay.com)

A járműipar komoly nehézségekkel küzd, amiből következően szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz elhalasztaná a hatalmas méretű gyárberuházását, egyesek pedig tényként kezelik, hogy a cég már le is tett arról, hogy megduplázza hazai gyártókapacitását.