Utcán lőtte fejbe magát a kormányhivatalnok Vas megyében

Vadászati ellenőrként dolgozott a megyei kormányhivatalnál az az 54 éves férfi, aki fejbe lőtte magát Balogunyom településen a felesége szeme láttára. 

2022. május 2., 14:54

Szerző:

A nyílt utcán fordította maga ellen a pisztolyát egy férfi a Vas megyei Balogunyom kistelepülésen pénteken – írja a Blikk. A tragédiának szemtanúja is volt, egy péktermékeket áruló furgon sofőrje, az újraélesztést pedig a szomszédban élő büntetés-végrehajtásnál dolgozó férfi és felesége kezdte meg. Az áldozatot válságos állapotban vitték kórházba, ahol vasárnap meghalt.

A lap információi szerint a férfi vadászati ellenőrként dolgozott a Vas megyei kormányhivatalban, így engedéllyel tartotta a fegyvert. Egy ismerős, aki évtizedek óta ismerte a férfit, azt mondta: napok óta látszott rajta, hogy valami nagyon nyomasztja, mindig vidám volt, de az utóbbi időben szótlanabb lett.

Az 54 éves férfi egy másik ismerőse is magánéleti problémákra gyanakszik. „A végzetes napon Gyula füvet nyírt, a felesége pedig hirtelen megjelent és összevesztek – mondta az ismerős. Ezután a kocsija mellett, a hídon lőtte fejbe magát.”

A szomszédok elmondása szerint a ravasz meghúzásakor a férfi felesége is ott volt, de már nem akadályozhatta meg, hogy a férje agyonlője magát. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet.

(Kiemelt képünk illusztráció. MTI Fotó: Sóki Tamás)