Több embernél találtak drogot Tusványoson

Több Hargita megyei személynél is kábítószert találtak a rendőrök, a keddtől szombatig terjedő időszakban Tusványoson tartott ellenőrzések alkalmával – derül ki a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

2022. július 24., 16:17

Szerző:

A Hargita megyei bűnügyi nyomozók a Maros megyei szervezett bűnözés elleni igazgatóság (DIICOT) közreműködésével öt hargita megyei személynél találtak ecstasy tablettát és kannabiszt – írta a Székelyhon.

A rendőrség közleménye szerint nem csak saját felhasználásra, de kereskedésre is szánták a drogokat. Az illetők ellen kábítószer-használat és -kereskedelem meglapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Kiemelt képünk illusztráció. Közönség a Margaret Island zenekar koncertjén a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor nyitónapján az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 20-án. Fotó: MTI/Veres Nándor)

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.