Szülinapnak indult, vérengzés lett belőle

Egy ember meghalt, két férfi életéért még küzdenek.

2021. szeptember 20., 17:53

Szerző:

Szülinapként indult, kocsmai verekedéssel folytatódott, horrorfilmbe illő vérengzés lett a vége egy pénteki összejövetelnek Tiszaújvárosban. Négy férfi – aki munka után tért be a kocsmába – akkora konfliktusba keveredett egy társasággal, hogy az egyikük meghalt, másik kettő pedig életveszélyes állapotban fekszik a kórházban – írja a Kékvillogó. 

Két társaság verekedett össze péntek este Tiszaújvárosban, előkerült egy kés is, ami a halálát okozta egy férfinak. A helyiek szerint egyáltalán nem közönséges verekedés, hanem gyalázatos mészárlás történt. Két ember életéért még most is küzdenek. Egy további sérültet már kiengedtek a kórházból, aki azt mondta, annak köszönheti az életét, hogy a támadók azt hitték: meghalt. 

Az egész incidens abból indult ki, hogy Csaba a pultnál meglökte a másik társaság egyik tagját, mire megütötték, majd verekedés tört ki. A támadók szinte azonnal boxert, illetve kést rántottak, majd válogatás nélkül szurkálni kezdtek. A rendőrök pár órán belül elfogtak három borsodi férfit, akik ellen eljárást indítottak.

(Kiemelt képünk illusztráció.)