06:50 - 09:00

Most: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Varga Viktor az Instagramon osztotta ki Puzsér Róbertet

2020. október 17., 16:55

Szerző:

Puzsér Róbert nemrég az Önkényes mérvadó című videósorozata egy részében ekézte Varga Viktort, aki most Instagramon támadt vissza. Bejegyzésében idegbetegnek nevezte a kritikust, és azzal vádolta meg, hogy ő csak irigy rá.

"Előadja azt, hogy egy végtelenül szabad és zabolátlan fiatal, aki azt tesz, ami csak az eszébe jut, de valójában nem magát éli, hanem a maga nyilvánosságát éli" - kommentálta Puzsér az énekes karrierjét.

Erre jött aztán a csattanós válasz Vargától, amit a Blikk szúrt ki.

“Te idegbeteg, produktum nélküli, irigy f*szfej. Ezúton szeretnélek megkérni, ha velem szeretnéd promózni a gennyedzéssel teli kamukritikus, negatívságba taszító, igazgyökereket kielégítő műsoraidat, akkor legalább nézz utána, hogy ki vagyok, milyen dalaim, szövegeim, szobraim, festményeim, ruháim, alkotásaim vannak, milyen képességekre tettem szert az évek alatt, mikké fejlesztettem magam 10 év alatt, mi az ideológiám, hogyan segítek az embereknek inspirálva őket" - írta az énekes.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Üzenet @puzser.robert -nek

VARGA VIKTOR art (@vargaviktorart) által megosztott bejegyzés,

Ma ér véget az iszlám egyhónapos böjtje, a Ramadán. A hívő muszlimok ilyenkor egész hónapban tartózkodnak az ételek és italok fogyasztásától, a pletykálkodástól, a haragtól.