Úgy néz ki, megvan melyik karácsonyi dal fog idén tarolni

A két énekes új közös dalából a hatalmas szemüvegek sem maradhattak ki. 

2021. december 3., 20:47

Szerző:

Ed Sheeran és Elton John közös dallal kíván boldog karácsonyt – adta hírül a The Rolling Stone.

A számhoz Jason Koenig rendezésében hangsúlyozottan vidám, karácsonyi klisékkel teli hivatalos videó is készült, amelyet pénteken tettek közzé. A két brit popsztár, a 74 éves Elton John és a 30 éves Ed Sheeran zöld-piros melegítőben, ünnepi díszben pompázó szalonban, majd havas erdőben, szánon utazva szerepel a klipben. 

A harangok és kórus kísérte popdal a fogadóirodák szerint már most ígéretes jelölt az idei brit karácsonyi slágerlisták élére.

(Kiemelt kép: 2021.11.22. - Ed Sheeran & Elton John. Fotó: Ed Sheeran hivatalos Instagram oldala)

 

Február 4-én A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös megrendezésében ismét megtartják a koncertszezon egyik legpördősebb, legintenzívebb fesztiválját, a Prokofjev-maratont. Az egynapos fesztiválon lesznek nagyzenekari koncertek, intim kamarazene, filmvetítések és ingyenes hangversenyek is.

Európában is egyedülállóan veszélyeztetett múzeum és kulturális tér lett a budapesti, az államszocialista rendszer művészeti értékkel is bíró szoboralkotásait egybegyűjtő Memento Park, derült ki az intézmény közleményéből.

Az Adult Swim kedd este bejelentette, hogy minden együttműködést megszakított Justin Roilanddal, miután az ügyészség testi sértéssel és személyes szabadság korlátozásával vádolta meg az egyik legnépszerűbb animációs sorozat társalkotóját.