A P. Mobil technikusa koncertkezdés előtt holtan esett össze

„Tegnap este újra castingolt az égi zenekar. Technikust kerestek” – írta ki a zenekar a Facebook-oldalára. Lemondták az esti koncertet.

2023. augusztus 13., 09:34

Szerző:

„Ő magától sosem hagyta volna el a P.Mobilt. De most nem kérdezték, csak vitték. Mellőlünk, a színpadról” – olvasható a bejegyzésben, melyben Goletz Gézától búcsúzik a zenekar.

A baon.hu-nak Szöllősi Rafael, mint a főszervező Hartaért Alapítvány elnöke elmondta, hogy az egészségügyi személyzet megpróbálta a defibrillátoros újraélesztést.

„Egyéb beavatkozások is történtek, de sajnos hiába küzdöttek a 74 éves férfi életéért úgy 35-40 percig, ő a helyszínen elhunyt” – fogalmazott, hozzátéve, hogy „az eset mindenkit nagyon megrendített, így természetesen elfogadtuk a P. Mobil döntését, hogy a koncertet kegyeleti és technikai okból is lemondják”.

(Kiemelt kép: Goletz Géza. Forrás: P. Mobil FB-oldal)

08:00

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.