Októbertől visszatér az ELLE Decoration 

Október 15-én tér vissza a magyar piacra az ELLE Decoration, a világ legnépszerűbb lakberendezési magazinja. A lapot az ELLE magazin kiadója évi 6 alkalommal jelenteti meg, főszerkesztője Osvárt Judit lesz. 

2021. szeptember 17., 11:49

Szerző:

Közel egy évtizednyi szünet után újra visszatér az újságárusok polcaira a magyar ELLE Decoration. A magazin a világ és Magyarország legszebb lakásait, legújabb trendjeit, friss tehetségeit és legérdekesebb helyszíneit mutatja be, emellett praktikus tanácsokkal is szolgál az olvasóknak a lakberendezés, belsőépítészet, design témaköreiben. A lapot az ELLE magazin kiadójának tulajdonosa, a Michaeli, Schwartz&Brit hozza vissza a hazai piacra. 

„Az ELLE magazin hatalmas sikert aratott, az eddig megjelent három lapszám minden példánya elfogyott a polcokról. Bízunk benne, hogy az ELLE Decoration is hasonlóan eredményes lesz, hiszen jelenleg nincs olyan nemzetközi magazin a hazai lappiacon, ami ezzel a témával foglalkozna.  Egyedi látásmódja és magas minősége miatt biztos, hogy az olvasók kedvence lesz” – mondta el Milkovics Pál, vezérigazgató.  

Az ELLE Decoration Magyarország főszerkesztői feladatait Osvárt Judit látja el, aki 2006 és 2008 között már betöltötte ezt a posztot. A szakember később más magazinok főszerkesztőjeként dolgozott, 2013 óta pedig a Budapest Design Week kurátora illetve egy brandinggel és arculattervezéssel foglalkozó vállalkozás társtulajdonosa. Az ELLE Decoration művészeti vezetője Rózsa Szonja Sarolta lesz, aki a Cosmopolitan, ÉVA és InStyle
magazinoknál dolgozott korábban ugyanebben a pozícióban.

 

„Az ELLE Decoration a stílusok és műfajok merész keverésére bátorítja az olvasót, ugyanakkor biztos iránytűként is működik a trendek világában. Egyszerre inspirál és ad számos konkrét ötletet – a megfizethető daraboktól a luxuskategóriás termékekig. Azt gondolom, hogy ez az egyedülálló mix a titka a lap hatalmas nemzetközi népszerűségének, amit itthon is igyekszünk majd elérni” – mondta el a főszerkesztő. 

Az ELLE Decoration a nyomtatott magazinon túl októbertől online is elérhető lesz: a már megszokott elle.hu-n, naponta frissülő lakberendezéssel, belsőépítészettel, designnal és életmóddal kapcsolatos híreket, DIY ötleteket és inspirációkat találnak majd az olvasók, a magazin social media felületei pedig már jelenleg is aktívak. 

Az ELLE Decoration kereskedelmi tevékenységével is az ELLE értékesítési csapata, a Mooore Group foglalkozik, Kovács Anita vezetésével. 

A világ legnépszerűbb lakberendezés magazinjaként számontartott ELLE Decoration először 1989-ben jelent meg az Egyesült Királyságban, azóta pedig több, mint 25 ország helyi kiadásában érhető el. A lap világszerte az ELLE szellemiségét jeleníti meg a lakberendezési szegmensben: bátorságra és önkifejezésre buzdít. 

Facebook.com/elledecorationhu
Instagram.com/elledecorationhu

 

(Kiemelt kép: ELLE Decoration)