Harmincnégy év után megváltozik a Juventus Rádió neve

A tavaly óta újra hallható legendás rádió és az olasz Juventus FC megállapodása értelmében pont került egy igen régi vita végére. Ezzel a csatorna tulajdonosa lezárta az elmúlt időszak bizonytalan kérdéseit, és stabil alapokra helyezte a márkanevet.

2023. június 6., 13:18

Szerző:

A Juventus Rádió nevének leírt változata 2023. június 5-én Youventus Rádió-ra változott.

A hallgatók adásban továbbra is a megszokott márkanévvel találkoznak, a változás csupán a vizuális megjelenést érinti.

A Juventus Rádió Magyarország első chillout – azaz „nyugis zenét játszó” – poprádiójaként egy év alatt az első 20 legnépszerűbb rádió közé került hazánkban, az online rádióhallgatást tekintve.

(Kiemelt kép forrása: Youventus Rádió Facebook oldala)

 

 

Kevesen tudják, hogy a slow fashion, azaz a fenntartható divat kiemelkedő képviselői hazánkban a szőrmével foglalkozó szakmák, úgy mint az állattenyésztők, szűcsök, designerek, kereskedők. Ők azok, akik elkötelezettek, illetve érdekeltek abban, hogy a kezük alá kerülő állatokat megfelelő körülmények között tartsák. Nemcsak az Európai Unió és a hazai szigorú állatvédelmi, állattartási és környezetvédelmi előírások kötelezik őket erre, hanem maga a tény: csak annak az állatnak lesz szép, dús, jól felhasználható és főként eladható bundája, amivel jól bánnak, ami megfelelő körülmények között él. Épp ezen közös célok elérése érdekében, illetve azért küzdve, hogy a nem etikus állattartókat kiszorítsák a piacról szövetségbe szerveződtek. 

Elhunyt Vajda Mihály Széchenyi-díjas magyar filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja.