Meghalt John Gosling

Meghalt John Gosling, a Kinks egykori billentyűse 75 éves volt.

2023. augusztus 6., 15:15

Szerző:

John Gosling halálának hírét péntek délelőtt a zenekar hivatalos közösségi oldalán közölték. A Kinks énekese, Ray Davies is tisztelgett egykori bandatársa előtt. Úgy fogalmazott: „Részvétem feleségének, Theresának és családjának. Nyugodj békében, drága John”.

John Gosling 1970-ben csatlakozott a Kinkshez, és 1978-ig maradt a bandában. 10 albumon szerepelt, és olyan slágereket díszített, mint a Lola és a Celluloid Heroes – írja a Variety nyomán a Blikk.

(John Gosling, a The Kinks billentyűse. Fotó: Wikimedia Commons/Geoff)

08:00

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.