Lezárul egy korszak: 16 év után megszűnik a Jóban Rosszban

Egyik csapás a másik után a magyar sorozatnézőknek, hiszen a Barátok közti is megszűnik nemsokára. 

2021. június 23., 17:18

Szerző:

Megszűnik a TV2 leghosszabb napi sorozata, a Jóban Rosszban - írta az Origo. A lap szerint ma jelentették be a stábnak, hogy nem folytatják tovább a szériát.

„Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk" – indokolta a döntést Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Jóban Rosszban 2005 januárjában kezdődött, 2016 augusztusától a TV2 Média csoport kisebbik csatornájára, a SuperTV2-re került át. A csatorna közölte: a Jóban Rosszban 2021. első öt hónapjában is a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a hétköznap 13:10-kor adásba kerülő premier epizódok 7,8%-os átlag közönségarányt értek el január 1-május 31. között. Ebben az idősávban a SuperTV2 volt a legnézettebb csatorna a 18-59 évesek körében.

A TV2 Csoport köszönetet mond a sorozat szereplőinek, készítőinek, és büszke rá, hogy a Jóban Rosszban több mint másfél évtizeden keresztül a cégcsoport emblematikus műsora volt.

Hamarosan az RTL Klub Barátok közt című sorozata is megszűnik.

 

(Kiemelt kép forrása: a Jóban Rosszban Facebook-oldala)