Nem lesz Beatrice a Barba Negrában

Úgy tűnik, harag nincs, a jegyek árát pedig visszatérítik.

2023. április 26., 13:36

Szerző:

A Barba Negra szakmaiatlanságra hivatkozva úgy döntött, lemondja az együttes fellépését, ugyanis „a közönség felé is inkorrekt, hogy három napon belül két rendezvényen is megnézheti az ünneplő zenekart, amiből az egyik ingyenes, a másik fizetős” – írta meg az Index a klub honlapja alapján.

A koncert április 28-án lett volna, de a zenekar közben felkérést kapott, hogy lépjen fel május elsején az ingyenesen megtekinthető Tabán Fesztiválon is.

Ezúton közöljük veletek, hogy a péntekre tervezett Barba Negrás koncertünk elmarad! – írta közösségi oldalán a Beatrice, hozzátéve, hogy más tematikával készültek volna a fizetős koncertre, mint az ingyenesre.

Sajnos a napokban több félreértés volt a zenekar és a klub kommunikációjában, melynek eredményeképpen a mai napon törölve lett az április 28-i esemény. A megváltott jegyek árát a klub automatikusan visszautalja – írta a zenekar.

A Barba Negra az elmaradt születésnapi koncert ellenére is boldog születésnapot kívánt a Beatricének, a közönségnek pedig javasolta, hogy látogassanak el a Tabánba megnézni a zenekart.

(Fotó: Dimény András / 168 archív)

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.