Nem lesz Beatrice a Barba Negrában

Úgy tűnik, harag nincs, a jegyek árát pedig visszatérítik.

2023. április 26., 13:36

Szerző:

A Barba Negra szakmaiatlanságra hivatkozva úgy döntött, lemondja az együttes fellépését, ugyanis „a közönség felé is inkorrekt, hogy három napon belül két rendezvényen is megnézheti az ünneplő zenekart, amiből az egyik ingyenes, a másik fizetős” – írta meg az Index a klub honlapja alapján.

A koncert április 28-án lett volna, de a zenekar közben felkérést kapott, hogy lépjen fel május elsején az ingyenesen megtekinthető Tabán Fesztiválon is.

Ezúton közöljük veletek, hogy a péntekre tervezett Barba Negrás koncertünk elmarad! – írta közösségi oldalán a Beatrice, hozzátéve, hogy más tematikával készültek volna a fizetős koncertre, mint az ingyenesre.

Sajnos a napokban több félreértés volt a zenekar és a klub kommunikációjában, melynek eredményeképpen a mai napon törölve lett az április 28-i esemény. A megváltott jegyek árát a klub automatikusan visszautalja – írta a zenekar.

A Barba Negra az elmaradt születésnapi koncert ellenére is boldog születésnapot kívánt a Beatricének, a közönségnek pedig javasolta, hogy látogassanak el a Tabánba megnézni a zenekart.

(Fotó: Dimény András / 168 archív)