06:45 - 09:00

Keljfeljancsi

Fiala János műsora

Asszertivitás: kezedbe adja a kulcsot

2013. március 10., 09:45

Vedd a kezedbe az életed irányítását, és tedd olyanná, amilyenné szeretnéd.

Gyakran mondasz igent, amikor inkább nemet szeretnél mondani?

Bármit megtennél, hogy elkerüld az konfliktusokat és összetűzéseket?

Nehezen szánod rá magad a döntésekre, és ha végre sikerül, utána aggódsz, vajon jól döntöttél-e?

Képzeld el, milyen lenne, ha határozott „nem”-mel válaszolhatnál a fenti kérdésekre! Képzeld el, milyen lenne, ha nyíltan és higgadtan ki tudnád fejezni az igényeid, meg tudnád húzni a határokat, kezelni tudnád mások elvárásait, kívánságait és bírálatait, továbbá aggályok nélkül tudnál egyértelmű döntéseket hozni!

Könyvünk, az Asszertivitás segítségével mindezt elérheted. A benne leírt módszerekkel legyőzheted a félelmed, növelheted az önbizalmad, és a neked megfelelő irányba fordíthatod az életed.

Ki akarsz lépni a megszokott kerékvágásból, nagy változásra készülsz, vagy többet akarsz kihozni magadból? Az Asszertivitás kezedbe adja a kulcsot a boldog és teljes élethez.

„Gyakorlatias, hatásos és gondolatébresztő.” – Heather Buckley, a Silicon Beach Training igazgatója és társalapítója.

„Ez a könyv mindenkinek segít megérteni, hogy a sok kis változás összeadódva nagy lépést jelent a boldogság és a siker felé vezető úton.” – Vicki Saunders, sorozatvállalkozó, a Zazengo ügyvezető igazgatója.

(Hadfield, Sue – Hasson, Gill: Asszertivitás – Hogyan érvényesítsük sikeresen az érdekeinket? – Scolar Kiadó)

Két magyar nagyjátékfilm is versenyben van a hétfőn kezdődő Berlinalén az Arany Medvéért. Közönség és sztárok nélkül kezdődik az egyik legjelentősebb filmszemle, a 71 éves Berlini Nemzetközi Filmfesztivál.

Véget ért minden idők egyik legnépszerűbb elektronikus zenei duójának pályafutása. Olyan slágereket köszönhetünk a Daft Punknak, mint az Around The World, a One more Time vagy a Get Lucky.

 

Maga Edvard Munch írta rá Sikoly című híres képére, hogy "csak egy őrült festhette.” A Norvég Nemzeti Múzeum szakemberei infravörös vizsgálatnak vetették alá a festményt, és ezt állapították meg.