Tucker Carlson bocsánatot kért Orbántól

Az amerikai média nevében.

2022. augusztus 4., 10:07

Szerző:

Tucker Carslon műsorában (Tucker Carlson Tonight) Orbán Balázzsal beszélgetett annak apropóján, hogy a miniszterelnököt tusványosi „másfajú” beszéde miatt rengetegen kritizálják. A CNN készített is egy riportot Orbánról és a hírhedt beszédéről, mivel ő is fellép a dallasi CPAC-en csütörtökön.

A CNN a riportjában korábbi zsidóellenes törvényeket is megemlített, amelyeket Magyarországon vezettek be a második világháború idején, mint párhuzam. Carlson és Orbán Balázs interjújának ez volt a felvezetője, amely után a műsorvezető arról érdkelődött, hogy szerinte miért gyűlölik ennyire a magyarokat.

Orbán elmondta, hogy nagyon büszkék vagyunk a törénelmünkre, zsidó-keresztény örökségünkre, amit meg szeretnének őrizni. Ehhez pedig meg kell védeni a határainkat is. Az államtitkár szerint a médiából érkező vádak politikai motiváltságúak, de a magyar emberek szerencsére tudják, hogy mi a valóság.

Az interjú végén Tucker Carlson bocsánatot kért Orbántól az amerikai média nevében.
(444)

(Kiemelt képünk pillanatkép. Forrás: Youtube)

09:59

A BBC arról írt, Moszkva visszautasította a Zaporizzsja közelében álló, hatalmas atomerőmű demilitarizálását, így a reaktorok között továbbra is hadijárművek cikáznak, azok közvetlen közelében pedig lőszert tartanak. Az oroszok szerint ők csak vigyáznak a létesítményre, nehogy az ukrán hadsereg odalőjön, mivel szerintük éppen Kijev készül pénteken erre.