Szándékosan megfertőzte magát koronavírussal, ez lett vele

Immunitást akart szerezni, ezért szándékosan megfertőzte magát.

2022. január 18., 16:34

Szerző:

Meghalt Hanka Horká cseh népdalénekesnő, aki szándékosan fertőzte meg magát Coviddal, hogy ezzel immunitást szerezzen, és így elkerülje az oltást. Az 57 éves cseh népdalénekes szándékosan fertőzte meg magát a vírussal, készakarva kereste a Covid pozitív személyek társaságát.

Az énekesnő pénteken még Facebook-oldalán azt írta, hogy megfertőzte a Delta variáns, de jól van, és várta, hogy élete mihamarabb visszatérjen a rendes kerékvágásba, ám állapota hirtelen drasztikusan romlani kezdett – számolt be róla a La Repubblica olasz napilap.

 A cseh Asonance énekesnője néhány nappal ezelőtt Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében azt írta, hogy azért fertőződött meg a Delta-változattal, hogy visszatérhessen a korlátozások nélküli életbe. „Vár rám az élet, és rátok is!" – írta, és arra kérte rajongóit, hogy tegyék ugyanezt.

Hanka nyíltan mesélt arról, hogy január 13-án önszántából hosszabb ideig tartotta a kapcsolatot néhány családtagjával, akik vírustesztje pozitív lett. A népdalénekesnő fia most a Facebookon vádolja az oltásellenes embereket: „Megöltétek őt!” Jan Rek bejegyzésében most az oltástagadókat ostorozza, amiért azok kételkednek a világjárvány komolyságában.

Hanka Horká 1985 óta az Asonance cseh népzenei együttes énekese volt, amit 1975-ben alapítottak a prágai Jan Neruda Gimnáziumban.

(Kiemelt képünk: Hanka Horká Facebook-oldala)

06:14

Tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte szerdán a 2015. november 13-i, 132 halálos áldozatot követelő párizsi iszlamista merényletsorozatot végrehajtó terrorkommandó egyetlen életben maradt tagját, Salah Abdeslamot, a párizsi különleges esküdtszék.

Tegnap 21:42

Kína szerdán azzal vádolta meg a világ iparilag legfejlettebb hét államát tömörítő csoport (G7) országait, hogy megosztottságot szítanak, miután a nagy ipari hatalmak elítélték Peking kereskedelmi gyakorlatának átláthatatlanságát.

Tegnap 21:30

Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök szerdán ígéretet tett arra, hogy kormánya teljes körűen együttműködik annak a 23 afrikai migránsnak a halála kivizsgálásában, aki a múlt pénteken próbált bejutni a spanyol Melilla enklávéba marokkói területről.