Robert De Niro: Még a gengsztereknek is vannak elveik, de Donald Trumpnak fogalma sincs, mit jelent az adott szó

2019. április 20., 15:45

Szerző:

A kétszeres Oscar-díjas színész péntek este a Late Show With Stephen Colbert vendége volt, ahol a hírhedt tavalyi kiszólásával összhangban keményen bírálta az amerikai elnököt. A beszélgetés egyik pillanatában a 

„total loser”

kifejezéssel aposztrofálta Donald Trumpot, aztán megkapta a kérdést, mi az, ami vonzza az embereket a gengszterfilmekben.

– Az emberek szeretik a kívülállókat, csakhogy most egy önjelölt gengszter ül a Fehér Házban. Még a gengsztereknek is vannak elveik, és tudják, hogy az adott szó számít, mert az adott szó minden, amid van. De ennek a csávónak arról sincs fogalma, hogy ez mit jelent

– fakadt ki Robert De Niro. A színész beszélt arról is, nem tudja, hogy ez lehetséges lesz-e valaha a valóságban, de szeretné Donald Trumpot bilincsben, narancssárga rabruhában elvezetni.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.