Brutális gyilkosság: megcsonkított holttestre bukkantak Pozsonyban (+18)

Kegyetlen módon végeztek ki egy nőt a szlovák fővárosban.

2024. január 5., 11:55

Szerző:

Egy 48 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök a pozsonyi Prievozská utcában található panelház egyik lakásában. A noviny.sk információi szerint az áldozat testét felnyitották, belső szerveit egy vödörbe dobták, szívét pedig kivágták és a földön hagyták – írja az ujszo.com.

A nő arcának bal felét, valamint a mellkasát és a combját is megvágták. A holttestet egy pokróccal fedték le, amelyre egy brit útlevelet helyeztek.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség körözést adott ki a 47 éves pozsonyi Jozef Hanusko ellen.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Artur Widak/NurPhoto/AFP)

18:31

Ukrajna 2024-ben nemcsak védekezik az országot támadó orosz hadsereg ellen, hanem új ellentámadást is készít elő – jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a FoxNews amerikai hírtelevíziónak az ukrajnai frontvonal közelében adott interjújában, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál pénteken szemlézett.

Kötelező lesz a Putyinnal készített két órás interjú elemzése és oktatási használata az orosz iskolákban. Putyin mondanivalója annyira jelentős oktatási forrás, hogy társadalomismeret, történelem, irodalom, számítástechnika és az idegen nyelvű órákon is javallott azt elemezni.