Orosz propagandista: homoszexuális, mutáns, ukrán zombikatonák támadnak ránk

Szergej Markov orosz tévés propagandista szerint Oroszországnak amerikai agymosással átalakított ukrán homoszexuális zombi mutánshadsereggel kell szembenéznie.

2023. augusztus 22., 19:04

Szerző:

Szintet lépett az orosz televíziós propaganda, amikor Szergej Markov, egy szakértőként bemutatott propagandista és Vlagyimir Putyin volt tanácsadója Olga Szkabejeva Rosszija 1-en sugárzott politikai showjában arról kezdett el beszélni, hogy az oroszokkal harcoló ukrán hadsereg immár nem is emberekből áll. Markov szerint ugyanis amerikai agymosással „homszexuális szuperkatonákká váltak.”

„A hadászati teoretikusok és a történészek tudják, melyik hadsereg volt a legerősebb Görögországban, ugye emlékszünk? A spártai! Azért, mert a katonái egy homoszexuális testvériségben egyesültek. Mind homokosok voltak. Ez volt a vezetőik politikája. Szerintem ugyanez a terv az ukrán hadsereg számára is”.

Markov itt még nem állt meg és úgy folytatta, az USA „neurolingvisztikus átprogramozást” hajtott végre az ukrán katonákon akik így „zombikká váltak”.

„(...) egyesülnek a meleg szex által, szektatagjaik készek arra, hogy feláldozzák magukat. Ez az, amit előkészítenek számunkra 2025 tavaszára.”

Ehhez még azt is hozzátette: „Mesterséges politológiai fasizmust használnak, amelyet amerikai és brit politikai mérnökök fejlesztettek ki. Ez zombikká, szektatagokká változtatja [a katonákat]”.

(Kiemelt kép: illusztráció. Vlagyimir Putyin orosz elnök napfürdőzik a szibériai Tuva régióban eltöltött vakációján, 2017-ben. Fotó: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP)

Giorgia Meloni kormánya feltehetően még a mai napon elfogadja az a biztonsági rendeletet, aminek értelmében kiutasítják azokat a külföldieket, akik hamisan nyilatkoznak az életkorukról, hogy bekerülhessenek az Olaszországba kísérő nélkül érkező kiskorúaknak fenntartott védőrendszerbe.

 

2023. szeptember 27., 19:19

Mindenkinek tartózkodnia kellene az olyan nyilatkozatoktól, amelyek tovább fokozzák a migrációs nyomást Európában, ugyanis a menekültkvóták ismételt emlegetése csak megerősíti az embercsempészek üzleti modelljét – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bécsben.