Motorháztetőre csimpaszkodó eladóval lopta el a BMW-t a tolvaj

Tragédiába is fulladhatott volna a furfangos lopás.

2021. március 12., 18:17

Szerző:

Okosnak és furfangosnak gondolta magát az a tolvaj, aki Kanadában látogatott meg egy autókereskedést. A férfi úgy tett, mint ha érdekelné egy 2018-as évjáratú BMW M4-es, hosszasan beszélgetett róla egy eladóval, majd megkérte, had üljön be az autóba, mert elintézne egy telefont - írja a bpiautosok.hu.

A férfi, amint beszállt a kocsiba, gázt adott, de az autót értékesítő féri a kocsi előtt állt, odébb ugrani nem tutott, ezért a motorháztetőre esett. Belekapaszkodott és a tolvaj még perceken át hurcolta magával. A férfi végül az aszfaétra zuhant és kishíján elgázolta egy másik autó, aminek a rendőrök szerint köze lehetett a bűntényhez.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.