Meztelen női mellekkel reklámozza új kollekcióját az Adidas

A Twitteren cenzúrázatlanul látható a kampányfotó.

2022. február 11., 09:52

Szerző:

Nem éppen megszokott kampánystratégiát alkalmazva kezdte meg legújabb termékének bemutatását az Adidas. A német sportmárka ugyanis meztelen női mellekkel kívánja promótálni legújabb sportmelltartó kollekcióját. A Twitteren megmaradhatott a 25, cenzúrázatlan mellről készült fotó, az Instagram-rendőrség azonban közbelépett, és kitakarták a mellbimbókat. A cég azt írta bejegyzéseiben, hogy bármilyen méretű és formájú női mellről is legyen szó, megérdemli a megfelelő tartást és kényelmet.

Az Instagramon egyébként nem lehet csak úgy meztelenkedni: akkor szerepelhet a képeken mellbimbó, ha művészi szerepet szolgál, valamint ha a nő a kezével valahogy kitakarja. Emellett akkor is engedélyezik, ha egészségügyi célból látszik, és természetesen ha egy művészeti alkotásról, tehát festményről vagy szoborról van szó.

(Kiemelt kép: Nikolas Kokovlis / NurPhoto via AFP)

Tegnap 20:07

Egy fiatal nő volt az a lövöldöző, aki három gyereket és három felnőttet halálosan megsebesített Nashville-ben egy keresztény magániskolában hétfőn – közölte a helyi rendőrség vezető tisztségviselője.

Humza Yousaf eddigi egészségügyi minisztert választották a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt (SNP) új vezetőjévé. A vezetőválasztási versengés hétfőn bejelentett eredménye azt is jelenti, hogy Yousaf lesz Skócia következő miniszterelnöke.

2023. március 27., 12:59

Ismeretlen fegyveresek rátámadtak egy tévészékházra az albán fővárosban, Tiranában hétfőre virradóra, és megöltek egy biztonsági őrt – számolt be az albán média rendőrségi információkra hivatkozva.