Megette a rivális szívét, így üzent nekik

Csak erős idegzetűeknek!

2022. január 27., 10:18

Szerző:

Hátborzongató videó terjed az interneten arról, ahogy egy mexikói bérgyilkos kivágja, majd megeszi a szívét a rivális drogkartell egyik megölt tagjának, írja a Daily Star. A döbbenetes videót elrettentő figyelmeztetésnek szánhatták a konkurens banda tagjainak.

A felvételen látható megcsonkított holttest állítólag a Sinaloa-kartell egyik tagjáé. Ezt a bandát vezette korábban Joaquín Archivaldo Guzmán Loera, vagyis El Chapo, aki már életfogytiglani börtönbüntetését tölti az Egyesült Államokban. A kartell élén most Ismael "El Mayo" Zambada áll.

A blogon azt írják, hogy "a megcsonkított holttest fölött térdelve egy CJNG-bérgyilkos több falatot is harap egy nemrégiben kivágott szívből". Hozzáteszik: ez lehet a sorsa Zambada valamennyi katonájának, akit a Jalisco Új Nemzedék-kartell elkap.

Akinek bírja a gyomra, a lap oldalán megnézheti a videót is.

(Kiemelt képünk forrása: Shutterstock)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.