Több száz fotót lőtt magáról a szelfiőrült medve

A Colorado államban élő medve előszeretettel látogatta a vadkamerát, amely 580 fotóból 400-on őt kapta lencsevégre.

2023. január 29., 13:08

Szerző:

A coloradoi Boulder közelében lévő mozgással aktiválódó vadkamera felvételei meglepetést tartogattak a vadon élő állatok tevékenységét figyelő helyi erdőőrök számára. 

Amikor egy kíváncsi medve belebotlott egy vadon élő állatok mozgásával aktivált kamerába a coloradói Boulder közelében, végül több száz „szelfit” készített, magáról.

Prérifarkasok, hódok, hegyi oroszlánok, fekete medvék, mindenféle madár és sok más élőlény él errefelé Ám meglepődtek, amikor megvizsgáltak ezt a  kamerát a sok ezer hektáron elhelyezett kamerák közül, és megállapították, hogy a rajta lévő 580 képből körülbelül 400 egy medvéről készült – számolt be az NBC News.

A legtöbb állat nem veszi észre a kamerákat, de az erdőőrök szerint ezt a medvét lenyűgözte a kamera.

 Forrás: Boulder Open Space and Mountain Parks

(Kiemelt képünk: Pixabay/ambquinn)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.