Nagy bejelentést tett Boris Johnson és felesége

Karácsonyra érkezik a pár második gyereke.

2021. július 31., 21:23

Szerző:

Boris Johnson brit miniszterelnök és felesége karácsonyra második közös gyereküket várják – jelentették be közösségi oldalukon. Carrie Johnson azt is elárulta, hogy az év elején nagy szomorúság érte, mert elvetélt.

Az 56 éves Boris Johnson és a 33 éves Carrie Symonds két hónappal ezelőtt házasodott össze, méghozzá titokban. A kormányfőnek ez a harmadik házassága, feleségének pedig az első, 2019 decemberében jegyezték el egymást. A pár első közös gyermeke tavaly április 29-én született, és a Wilfred Lawrie Nicholas Johnson nevet kapta.

Boris Johnson 1987-ben kötötte meg első házasságát Allegra Mostyn-Owennel, akitől 1993-ban elvált, és még ugyanabban évben feleségül vette Marina Wheelert, akitől négy gyermeke született. A házaspár 2018-ban különvált, és néhány héttel azelőtt váltak el hivatalosan is, hogy Johnson eljegyezte Carrie Symondst.

Az AP hírügynökség szerint Boris Johnsonnak az említetteken kívül van legalább egy házasságon kívüli gyermeke is. Carrie Johnson 2018-tól egy évig a kormányzó brit Konzervatív Párt kommunikációs igazgatója volt, de 2019-ben, amikor Johnsont miniszterelnökké választották, távozott ebből a tisztségből. Jelenleg az Oceana nevű, a tengeri környezet megóvására alakult, nem profitorientált globális szervezet egyik vezető tanácsadója.

 

(Kiemelt kép: Boris Johnson brit miniszterelnök és felesége, Carrie Johnson a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének Olaszország-Anglia mérkőzése előtt a londoni Wembley stadionban 2021. július 11-én.
MTI / EPA Pool / John Sibley)