Erzsébet királynő is elkaphatta a koronavírust?

Károly herceg két nappal a pozitív tesztje előtt találkozott a királynővel.

2022. február 11., 07:30

Szerző:

Mindössze két nappal pozitív koronavírus-tesztje előtt találkozott II. Erzsébettel Károly herceg – írja a BBC csütörtökön egy, az udvarhoz közel álló forrásra hivatkozva. A lap azt írja, hogy Károly herceg és Erzsébet királynő Windsorban találkoztak, az uralkodónak pedig nincsenek koronavírus-fertőzésre utaló tünetei, a királyi palota azonban nem számolt be a királynő tesztjének eredményéről.

Károly herceg tesztje csütörtökön reggel lett pozitív, másodjára kapta el a fertőzést. Szerdán este Cornwall hercegnőjével találkozott, valamint Rishi Sunak kancellár társaságában volt egy, a British Museum épületében tartott fogadáson. Kamilla hercegnő koronavírus-tesztje negatív lett. 

(Kiemelt képünk: Károly walesi herceg, brit trónörökös látogatást tesz a brit főváros kínai negyedében 2022. február 1-jén, a holdújév, a legnagyobb kínai ünnep alkalmából. A kínai holdnaptár szerint idén ezen a napon köszönt be az új év, amely az állatövek szerint jelölt tizenkét esztendő közül a tigris éve lesz. Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

Tegnap 19:19

A jelenlegi amerikai kurzust Moszkva nemcsak a maga, de a világ számára is fő kockázatforrásnak tekinti, és fel szándékozik számolni Washington „dominanciájának maradványait” – hirdette meg Oroszország módosított külpolitikai koncepciója, amelyet pénteken hagyott jóvá Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A norvég fővárosban mintegy 800 kilogramm kokaint talált a rendőrség gyümölcsök közé rejtve, a skandináv országban korábban még soha nem bukkantak ilyen nagy mennyiségű szállítmányra – közölték a helyi hatóságok pénteken.