Elutasították a lánykérésen, ezért felgyújtotta magát és megölelte a nőt

Egy 30 éves férfi felgyújtotta magát, majd megölelte azt a nőt, aki elutasította a lánykérését Indiában. A férfi belehalt a sérüléseibe, a nő komoly égési sérüleseket szerzett.

2022. november 24., 10:25

Szerző:

Meghalt egy 30 éves egyetemi hallgató az indiai Kormányzati Tudományos Intézetben (GIS) miután felgyújtotta magát és az ölelésével megpróbált megölni egy nőt, amiért az állítólag elutasította a házassági ajánlatát hétfőn – írta az Indian Express

Az india rendőrség közleménye szerint a férfi követte a nőt az egyetemre, ahol felgyújtotta magát, majd lángolva megölelte a nőt, hogy megölje. A nő segélykiáltását az intézmény dolgozói meghallották, majd egy poroltóval eloltották őket. Mindkettejüket kórházba szállították, ahol a férfi belehalt a sérüléseibe, a nő pedig 55 százalékos égési sérüléseket szenvedett, akit jelenleg a kórházban ápolnak.

Egyikük sem tanult ott, mivel mindketten egy másik aurangabadi főiskolán doktorálnak. A nő azért ment a GIS-be, hogy találkozzon egy adjunktussal. Amikor a nő egyedül volt a professzor kabinjában, a vádlott berontott, belülről bezárta az ajtót, és leöntötte magát üzemanyaggal, ezután pedig öngyújtóval felgyújtotta magát – részletezte a rendőrség.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Debajyoti Chakraborty / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

 

 

14:21

Az orosz hadsereg legitim célpontjaivá válhatnak az ukrán hadsereg támogatására használt amerikai műholdak – jelentette ki Vlagyimir Jermakov, a külügyminisztérium fegyverzetellenőrzési osztályának igazgatója a RIA Novosztyi hírügynökség által szerdán közölt interjújában.

Először ajándékokat és kocsikat ígértek az iráni válogatottnak cserébe azért, hogy ne csatlakozzanak a hónapok óta tartó, Mahsza Amini halálával kirobbanó iráni tüntetésekhez, ám miután november 21-én a játékosok nem énekelték el az iráni himnuszt az Anglia elleni mérkőzésükön, az iráni rezsim fenyegetni kezdte a válogatottat.