Különleges módszerrel ölte meg a sámán az orosz oligarchát

A sámán békaméreggel végezhetett  az orosz oligarchával. 

2022. május 9., 12:45

Szerző:

A hétvégén meghalt Alekszander Szubbotin orosz oligarcha, az orosz Lukoil egyik korábbi topmenedzsere, a Lukoil korábbi alelnökének, Valerij Szubbotinnak a testvére, írja a 24.hu. Lapértesülések szerint Szubbotin egy másnaposság elleni kezelésen vett részt a Moszkva közeli Mitiscsi településen egy olyan sámánnál, akit már régóta is ismert és már korábban is kezelte. 

Az Ukraine Today a Mash Telegram-csatornára hivatkozva azt írja, hogy a sámán egy kis bemetszést ejtett  páciense bőrén, abba békából kinyert mérget csepegtet, ami után a páciens hányni kezd, majd jobban érzi magát. A beszámolók szerint azonban Szubbotin ezúttal még rosszabbul lett, de a sámán ahelyett, hogy mentőt hívott volna, nyugtatót adott az oligarchának. Majd ezt követően az alagsorban helyezte el, hogy kialudja magát, az üzletember azonban életét vesztette. 

Kiemelt képünk illusztráció: Az orosz külügyminisztérium épülete látszik a Kreml tornyai között Moszkvában, 2021. március 18-án. Fotó: Dimitar Dilkoff / AFP

09:11

Több ország vezetője máris gratulált Recep Tayyip Erdogan hivatalban lévő török államfőnek az elnökválasztás vasárnapi második fordulójában aratott győzelméhez, köztük Biden, Orbán Viktor és Putyin is.