Kiderült, hogy Katalin hercegné hasonmása volt-e a piacon

Dagad a Katalin hercegné körüli botrány, de fordulatot vehet az ügy, mert kitálaltak a szomszédok. 

2024. március 22., 13:53

Szerző:

Ahogy arról beszámoltunk,olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint nem Katalin hercegné, hanem hasonmása látható a piacozós fotókon. A palota közleménye szerint hasi műtétet végeztek január közepén. A trónörökös Vilmos herceg családjával együtt elköltözött Londonból, hogy a felesége, Katalin hercegné nyugodt körülmények között épülhessen fel a műtétje után, de az internet népe nem nyugszik: a hírhedté vált manipulált családi fotó miatt folyamatosan kételkednek – írja a Blikk

A műtét óta egyébként kétszer sikerült lencsevégre kapni a hercegnét, azonban az egyik képen egy autóban ül Vilmos herceg mellett, és érthető módon a kép elég homályos ahhoz, hogy alkalmas legyen a különböző teóriák alátámasztására. A másik alkalom most hétvégén történt, ekkor videót is sikerült valakinek készítenie a Vilmossal piacozó Katalinról. Egyből szárnyra is kaptak a spekulációk arról, hogy a felvételen szereplő nő bizony nem is Kate Middleton.

Katalin hercegnének tényleg van egy dublőre 

Mint kiderült, Katalinnak már 12 éve van egy hivatalos hasonmása, Heidi Agant. Igen, Heidi azzal foglalkozik, hogy időnként Katalin hercegnét játssza.  Agant azonban azt állítja, hogy nem ő látható Vilmos mellett a felvételeken és a palota nem kérte fel mostanában ilyesmi munkára. Ráadásul a piacozós napon ő éppen mással dolgozott, így az állítás fizikai képtelenség.

Katalin hercegné hasonmását 2012-ben fedezték fel, amikor egy olasz étteremben pincérnőként dolgozott, miután a vásárlók észrevették és rámutattak a feltűnő hasonlóságra közte és a walesi hercegnő között. Ezt követően Heidi Agan állítólag otthagyta pincérnői állását, és felvette a kapcsolatot az ügynökökkel, majd elkezdte megfigyelni a walesi hercegnőt és állítólag órákat szentelt a hercegnő másolására. 

A szomszédok egészen mást mondanak Katalin hercegnéről 

A helyi lakosok azonban rácáfoltak az egyre fantáziadúsabb összeesküvés-elméletekre, amikor a hercegné állapotáról nyilatkoztak a Mirrornak. „Annyi ostobaság ez, de tényleg” – mondta a The Telegraph-nak Ann Tanner, aki a bolttal szemben lakik „Itt lakunk az út túloldalán, ki-be mennek a hátsó kapun, és Dave (az ajtónálló) engedi be őket. A hercegnő elég sokat jár ide, szinte a küszöbükön van a bolt, az Adelaide Cottage pedig csupán pár száz méterre. Vasárnap teniszezni voltak – egy barátom ott játszik –, Kate pedig a gyerekeit ment megnézni, mindig ott vannak.”

Kevin Pietersen, aki szintén helyi lakos, az X, azaz az egykori Twitter felületén posztolt a hercegi párról. „Vilmost és Katalint majdnem mindennap látjuk, és ez alól az elmúlt néhány nap sem kivétel! Elképesztő, hogy az emberek olyan nevetségesek és kegyetlenek, hogy hülyeségeket írnak erre a platformra, kimondottan hazugságokat” – fogalmazott a környékbeli a bejegyzésében.

(Kiemelt képünkön: Katalin hercegné. Fotó: Frank Augstein / POOL / AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.