A karácsonyi ajándékok miatt ölte meg a nővérét egy 14 éves fiú

Fegyveres leszámolásig fajult a családi vita.

2023. december 28., 20:29

Szerző:

Gyilkossággal vádolnak egy 14 éves floridai fiút, amiért lelőtte a nővérét a karácsonyi ajándékok miatt kialakult vitában – írta meg az al.com. A 14 éves Demarcus Coley édesanyjával, két testvérével és két unokaöccsével vásárolni ment, majd a vásárlás után a család a nagymamánál gyűlt össze, ahol vita alakult ki amiatt, hogy ki milyen ajándékot kap. Coley nővére, a 23 éves Abrielle Baldwin igyekezett a helyzetet rendezni, és arra kérte az öccsét, hogy az ünnepre való tekintettel hagyja abba a veszekedést.

A fiú válaszul közölte a nővérével, hogy le fogja lőni őt és 11 hónapos babáját, akit a nő egy hordozóban tartott a kezében. A vita az udvaron zajlott, és ekkor Coley elővett egy lőfegyvert. A helyi seriff szerint a fiú mellkason lőtte a nővérét.

Pillanatokkal később a harmadik testvér, a 15 éves Darcus Coley egy másik lőfegyverrel jött ki a házból, és lelőtte az öccsét. A cikk szerint a meglőtt anyát a helyi kórházba szállították, ahol életét vesztette. Kisbabája nem sérült meg. 

Damarcus Coley-t is kórházba szállították, de ő túlélte, jelenleg stabil az állapota. Darcus Coley elmenekült a helyszínről, majd felhívta az édesanyjukat azzal, hogy magával is végezni fog. A nyomozók azonban megtalálták és egy pszichiátriai intézménybe szállították.

A 14 éves Demarcus Coley-t gyilkossággal, gyermekbántalmazással és lőfegyver engedély nélküli birtoklásával vádolják. Testvére, Darcus Coley ellen gyilkossági kísérlet a vád.

(Képünk illusztráció / Pixabay)