Rosszul lett, de senki sem segített a 14 éves kislánynak és halálra fagyott

Sétálás közben rosszul lett, egy padra roskadt, de hiába várt segítséget a fiatal lány, nem élte túl az emberek közömbösségét.

2023. december 1., 14:35

Szerző:

Egy kislány halála rázta meg a napokban Lengyelországot, a gyerek ugyanis egy parkban ülve fagyott halálra úgy, hogy több járókelő is elsétált mellette – számol be a drámai esetről a Gazeta.pl lengyel portál írása nyomán a tenyek.hu.

A tragédia még kedden történt Andrychówban. Információk szerint a gyerek egy onnan pár kilométerre lévő városba akart menni, de sajnos már nem érkezett meg. Útja során rosszul lett, leült egy bevásárlóközpont környéki padra és segítségre várt.

A kislány még édesapját is felhívta, hogy nem érzi jól magát, viszont nem tudja, hogy hol van. Ekkor a szülő azonnal értesítette a rendőrséget, akik körözést adtak ki a lány után. Órákig keresték, mire egy helyi férfi megtalálta, és egy közeli boltba vitte, amíg értesítette a mentőket. A gyereket súlyos hipotermiával szállították kórházba, a szakszerű orvosi ellátás ellenére azonban már nem tudták megmenteni az életét.

(Kiemelt kép illusztráció. Fotó: OMAR HAJ KADOUR / AFP)

Ukrajna 2024-ben nemcsak védekezik az országot támadó orosz hadsereg ellen, hanem új ellentámadást is készít elő – jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a FoxNews amerikai hírtelevíziónak az ukrajnai frontvonal közelében adott interjújában, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál pénteken szemlézett.

Kötelező lesz a Putyinnal készített két órás interjú elemzése és oktatási használata az orosz iskolákban. Putyin mondanivalója annyira jelentős oktatási forrás, hogy társadalomismeret, történelem, irodalom, számítástechnika és az idegen nyelvű órákon is javallott azt elemezni.