Gyerekgyilkosság ügyében nyomoz az ír rendőrség

Egy tinédzser és két gyermekkorú ikertestvére meghalt egy dublini házban történt erőszakos incidens után. 

2022. szeptember 4., 14:35

Szerző:

A tetthelyről egy 18 éves lányt és 8 éves ikertestvéreit – egy fiút és egy lányt – mentőautó szállította kórházba, de később mindhármukat halottnak nyilvánították – írja a news.sky.com. A rendőröket vasárnap 12.30 körül hívták ki a Tallaghtban lévő Rossfield Estate egyik házához. Az esetet erőszakosnak, kihívónak és traumatikusnak minősítették a helyszínre kiérkező rendőrök, aki az áldozatok halála után gyermekgyilkosság ügyében indítottak nyomozást. 

A helyszínről egy 14 éves fiút is kórházba szállítottak súlyos sérülésekkel, amelyek azonban vélhetően nem életveszélyesek.

Egy 20 év körüli férfit később a helyszínen letartóztatottak.

A gyermekek édesanyját, aki nem sérült meg, szintén a CHI-be szállították, és jelenleg orvosi ellátásban részesül.

(Kiemelt fotónk illusztráció: 168.hu | Merész Márton)

 

18:24

A Donyeck megyei Liman városának visszafoglalása a Vlagyimir Putyin orosz elnök által elcsatoltnak nyilvánított területen bizonyítja az ukránok sikereit, és azt, hogy képesek visszaszorítani az orosz erőket – jelentette ki vasárnap Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.

15:38

Legalább negyvenegyen meghaltak a tüntetők és a biztonsági erők közötti összecsapásokban a héten Zahedanban – közölte az Iráni Emberi Jogok (IHR) nevű, norvégiai székhelyű szervezet vasárnap.

15:24

Az izraeli kormány programot fogadott el az orosz bevándorlók fogadására, mely segíti beilleszkedésüket – jelentette a Maárív című izraeli újság hírportálja vasárnap.