Greta Thunberg visszaszólt az őrizetbe vett Andrew Tate-nek

Folytatódik Greta Thunberg és Andrew Tate Twitter-párbaja, amelyben most a fiatal aktivista szólt be az éppen őrizetbe vett influenszernek.

2022. december 30., 12:48

Szerző:

„Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozokat” – válaszolta Twitteren a fiatal aktivista Andrew Tate-nek miután a román hatóságok őrizetbe vették.

A nyíltan nőgyűlölő influenszer, Andrew Tate a héten a Twitteren beszólt Greta Thunbergnek, amelyben arról számolt be, hogy 33 autója van, köztük egy Bugatti Chiron, és kettő Ferrari 812 Competizione. Majd megkérte a fiatal aktivistát, hogy küldje el neki az e-mail címét, hogy elküldhesse a teljes listát, bennük az autói óriási CO2 kibocsájtásait.

Thunberg erre válaszolt egy rövid tweetben, hogy küldje el neki a 

smalldickenergy@getalife.com

címre.

Tate még aznap egy kétperces videóban próbált az eszméivel és egyéb megyjegyzéseivel beszólni Thunbergnek, miközben két doboz pizzát is letettek elé, amire megjegyezte, hogy nem fogja őket szelektíven kidobni. Két nappal a videó után derült ki, hogy őrizetbe vették Andrew Tate-et, testvérét és még két gyanúsítottat szervezett bűnözés és nemi erőszak vádjával.

Egyes, a médiában is elterjedt elméletek szerint a pizzásdobozok buktatták le Tate-et, mert azon ki lehetett olvasni román szavakat, így egyértelművé vált, hogy az országban tartózkodik. Bár ezt a nyomozók nem erősítették meg. Greta Thunberg erre a hírre reagálva posztolta, hogy „Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzásdobozokat”.

(Kiemelt kép forrása: Twitter)

Karim Khan, a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) főügyésze hétfőn elfogatóparancs kiadását kérte a bíróság illetékes kamarájától Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, Joáv Galant izraeli védelmi miniszter és a Hamász palesztin iszlamista terrorszervezet több vezetőjével szemben.

Joe Biden azonnali tűzszünetet sürgetett a Gázai övezetben, Izraelt ennek végrehajtására szólította fel, valamint a kétállami megoldást említette az egyetlen járható útként a szembenállás megszüntetésére vasárnap Georgia államban egy főiskolai diplomaosztón.