Giorgia Meloni: a nők a genderideológia első áldozatai

A nőket nevezte a genderideológia első áldozatainak az olasz miniszterelnök a Grazia olasz női hetilapnak adott interjúban, mely az újság csütörtöki megjelenése előtt már szerdán nyilvánosságra került.

2023. március 1., 18:46

Szerző:

Giorgia Meloni véleménye szerint ma mindenki tetszése szerint nőnek nyilváníthatja magát, és ez a nők kárára van. Ezzel egy időben a női test, a női lét lényege, a nők képviselte különbségek eltörlésén folyik a munkálkodás. A nők a genderideológia első számú áldozatai, és ezt sok feminista is így látja – jelentette ki.

Fontos, hogy a gyermeknek anyja és apja legyen – mondta a kormányfő. Az egyik legismertebb női hetilapnak számító Grazia a nemzetközi nőnap alkalmából készített interjút a kormányfővel, a megjelenést csütörtökre tervezték, de a beszélgetés korábban nyilvánosságra került.

Az abortusszal kapcsolatban Giorgia Meloni azt tanácsolta a terhességmegszakítást mérlegelő nőknek, hogy ne tagadják meg maguktól gyermekük felnevelése örömét, és higgyenek abban: az állam képes minden szükséges eszközt megadni ahhoz, hogy a legjobb körülmények között hozzák világra utódukat. Meloni a béranyaságot a harmadik évezred rabszolgaságának nevezte.

(Fotó: MTI)