Videó: ez a két, majdnem Darwin-díjas autós bemutatja, miért ne idegeskedjen az utakon

Szerencsére nem történt tragédia.

2022. január 31., 17:11

Szerző:

Az egót jobb otthon felejteni, mielőtt autóba ülünk. Erre kitűnő példa egy mostani autóbaleset is, amit több kamera is rögzített az Egyesült Államokban. A közelmúltban készült felvételek alapján egy Honda és egy Ford sofőrje versengésének csaknem tragédia lett a vége. A videók alapján a Fordban ülő autós szándékosan a Honda útjába áll, és nem ad neki elsőbbséget.

Ez valószínűleg felbosszanthatta a Honda sofőrjét, aki úgy dönt, hogy a jobb sávban kerüli meg az autót. Csakhogy végül emiatt egy másik járműbe hajt, majd elveszti az uralmat a saját autója felett, és sziklának ütközik. 

Szerencsére a videót közzétevő személy azt mondta, hogy a rendőrök később közölték velük, hogy a Honda sofőrje jól van – írja a Jutarnji list. Így az eset csak egy példa arra, hogy hogyan fajulhatnak el a dolgok az autópályán, és miért ne idegesítsük magunkat az utakon.

(Kiemelt kép: YouTube)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.