Videó: ez a két, majdnem Darwin-díjas autós bemutatja, miért ne idegeskedjen az utakon

Szerencsére nem történt tragédia.

2022. január 31., 17:11

Szerző:

Az egót jobb otthon felejteni, mielőtt autóba ülünk. Erre kitűnő példa egy mostani autóbaleset is, amit több kamera is rögzített az Egyesült Államokban. A közelmúltban készült felvételek alapján egy Honda és egy Ford sofőrje versengésének csaknem tragédia lett a vége. A videók alapján a Fordban ülő autós szándékosan a Honda útjába áll, és nem ad neki elsőbbséget.

Ez valószínűleg felbosszanthatta a Honda sofőrjét, aki úgy dönt, hogy a jobb sávban kerüli meg az autót. Csakhogy végül emiatt egy másik járműbe hajt, majd elveszti az uralmat a saját autója felett, és sziklának ütközik. 

Szerencsére a videót közzétevő személy azt mondta, hogy a rendőrök később közölték velük, hogy a Honda sofőrje jól van – írja a Jutarnji list. Így az eset csak egy példa arra, hogy hogyan fajulhatnak el a dolgok az autópályán, és miért ne idegesítsük magunkat az utakon.

(Kiemelt kép: YouTube)

Tegnap 19:01

A büntetőtörvénykönyv előírásainak többrendbeli megsértésére és alapvető hiányosságokra hivatkozva megszűntette a szlovák legfelsőbb ügyészség a Robert Fico volt kormányfő és három társa ellen idén tavasszal bűnszövetkezet létrehozása és más vádakkal indított eljárást – közölte kedden a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a legfelsőbb ügyészség bejelentésére hivatkozva.

Tegnap 18:37

Oroszország örökre elveszítette legnagyobb energiavásárló ügyfelét, Európát – szögezte le Fatih Birol, a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) török származású ügyvezető igazgatója egy keddi energetikai konferencián.