Előkerült egy videó, amin látszik, Harvey Weinstein egy megbeszélésen fogdos és molesztál egy nőt

2018. szeptember 13., 14:08

Szerző:

Melissa Thompson egy üzleti megbeszélésre érkezett a producerhez, aki állítása szerint fogdosta, molesztálta, majd később meg is erőszakolta őt.

A nő a megbeszélést videóra vette, azért, mert azt gondolta, egy teljes marketingcsapattal fog találkozni. Ehhez képest Weinstein egyedül lépett be a szobába, és a videón jól hallhatóan még kiszólt, hogy biztosítsanak nekik nyugalmat, senki se zavarja meg őket.

Thompson egyike azoknak a nőknek, akik bíróság elég vitték Weinstein zaklatási és nemi erőszak ügyét. Thompson a felvételt átadta a Sky Newsnak és kommentárt is fűzött hozzá. Mint mondja, miután a producer megkérdezte tőle, flörtölhet-e vele, ő azt válaszolta, hogy talán egy kicsit. Thompson nem mert elutasító lenni, nagyon sok múlott cégének ezen a megbeszélésen. Ettől függetlenül, amikor a felvételen is jól láthatóan a producer már nem csak a karját simogatja, de nyúlkálni kezd a szoknyája alá, Thompson rászól.

Később megbeszélik, hogy egy szálloda bárjában megisznak délután ötkor valamit, mert a producer azt mondja, mennie kell egy film utómunkáira. A nő belement, elmondása szerint azért, mert még nem fixáltak le mindent az üzlettel kapcsolatban. Thompson állítja, amikor megérkezett a szállodába, Weinstein egy szoba felé terelte, ahol sarokba szorította és megerőszakolta.