Elhunyt Lance Reddick, a Drót és a John Wick sztárja

Elhunyt Lance Reddick, a Drót és a Rejtély sorozatok, valamint a John Wick akciófilmek sztárja, közölte pénteken Mia Hansen, az amerikai színész ügynöke.

2023. március 18., 06:14

Szerző:

A rendszerint hidegvérű és baljós, tekintélyt sugárzó személyiségek szerepeibe bújó afroamerikai színész az ügynöke szerint váratlanul hunyt el Los Angeles-i otthonában helyi idő szerint péntek reggel. Lance Reddick 60 éves volt. Haláláról elsőként a TMZ.com hírportál számolt be.
 

Egyik legutolsó szerepében ismét a Continental Hotel sokat tapasztalt portását, Charont alakította a John Wick akciófilmek negyedik részében, amely március végén kerül a mozikba.

(Fotó: VALERIE MACON / AFP)

11:43

A hét végén rendezett észak-koreai katonai műveletekkel, köztük a rakétakilövéssel a hadsereg egy esetleges háborúra adott válaszlépéseit szimulálták, a gyakorlatokat Kim Dzsong Un észak-koreai vezető is megtekintette – jelentette hétfőn a KCNA észak-koreai állami hírügynökség egy nappal azt követően, hogy a kommunista állam újabb ballisztikus rakétát bocsátott fel a Keleti-tenger irányában.