Elhunyt Lance Reddick, a Drót és a John Wick sztárja

Elhunyt Lance Reddick, a Drót és a Rejtély sorozatok, valamint a John Wick akciófilmek sztárja, közölte pénteken Mia Hansen, az amerikai színész ügynöke.

2023. március 18., 06:14

Szerző:

A rendszerint hidegvérű és baljós, tekintélyt sugárzó személyiségek szerepeibe bújó afroamerikai színész az ügynöke szerint váratlanul hunyt el Los Angeles-i otthonában helyi idő szerint péntek reggel. Lance Reddick 60 éves volt. Haláláról elsőként a TMZ.com hírportál számolt be.
 

Egyik legutolsó szerepében ismét a Continental Hotel sokat tapasztalt portását, Charont alakította a John Wick akciófilmek negyedik részében, amely március végén kerül a mozikba.

(Fotó: VALERIE MACON / AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.