Drónra akasztott kolbásszal menekítettek ki egy kutyát a mocsárból

A mentők nagy örömére Millie bekapta a csalit.

2022. január 22., 15:53

Szerző:

Millie a Jack russel Hampshire-i Havantban tűnt el, miután elszökött a gazdájától. A kétségbeesett gazdi a lakosság segítségét kérte, amikor megtalálták a kiskutyát az egyik mocsárban. Ekkor hívták a tűzoltókat, hogy segítsenek nekik, viszont Millie ellenállt minden erőfeszítésnek. Ekkor támad egy ötlete az egyik drón pilótának, hogy ragasszanak valami ételt a drónra – írja a The Guardian.

„Az egyik helyi lakos a tengerparton, ellátott minket a kolbásszal – azt hiszem, az Aldiból volt. A nő megfőzte őket nekünk, mi pedig madzaggal rögzítettük őket”

– mondta el Chris Taylor a denmeadi drónos kereső- és mentőcsapat elnöke. Bár a kolbász bevált, a félénk Millie újra elszaladt, de végül újra találkozhatott a gazdájával.

(Kiemelt kép forrása: Youtube)

12:45

Kelemen Hunor szerint Bethlen Gábor uralkodása azt üzeni, hogy akkor lehet építkezni, ha béke van, ha az energiákat nem a háborúskodásra, hanem az építésre fordítják.

A pénteki meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban 35 Celsius-fok fölé emeli a hőmérők higanyszálát, elsősorban Észak-Olaszországban.