Conor McGregor nekiment Hasbullának, a gyereknek tűnő influenszernek

Az egykori UFC-bajnok alpári stílusban beszólt a dagesztáni Hasbulla Magomedovnak, aki egy ritka genetikai rendellenesség miatt kisgyereknek néz ki, pedig csaknem 20 éves.

2022. szeptember 1., 16:44

Szerző:

Conor McGregor, egykori UFC-bajnok – már törölt – tweetekben arról írt, hogy seggbe rúgná azt a kis nyomit (little gimp), valamint „apró beltenyészetesnek” is nevezte Hasbullát, az alig 100 centis influenszert. Hasbulla nem hagyta ezt annyiban, visszaszólt McGregornak – írta a Sun.

Hasbulla azt válaszolta, hogy „nem követ csöveseket, nem tudtam, hogy valaki a száját járatja rólam.” Majd egy másik tweetben azt írta, hogy 

„Legalább az egyikünk veretlen maradt. Hasbulla 1, McGregor 0”

Hasbulla McGregort még is kihívta egy meccsre, és trollkodva felidézte, hogy az ír a Khabib Nurmagomedov ellen 2018-ban vereséget szenvedett. „Ha tényleg férfi vagy... találkozunk Abu Dhabiban.”

Hasbulla egyébként barátságban van Khabibbal, aki ugyanúgy dagesztáni.

A proli beszólásnak volt előzménye

Hasbulla még augusztus elején „szólt be” McGregornak, amikor közzétett egy videót, amiben bemutatta tyúkját, akit Conor McGregornak nevezett el. 

(Kiemelt kép: Hasbulla. Forrás: Twitter)

2022. szeptember 28., 17:38

Tízezrek követelték szerda délután Prágában, Brünnben (Brno), Ostravában és más cseh nagyvárosokban a Petr Fiala miniszterelnök vezette jobboldali ötpárti kormány lemondását és Csehország politikai irányultságának módosítását.

2022. szeptember 28., 16:43

Elon Musk, a Tesla Inc. alapítója és vezetője áll a Forbes magazin 400 leggazdagabb amerikai listájának élén. Musk nettó vagyona egy év alatt több mint 60 milliárd dollárral 251 milliárd dollárra nőtt.