Britney Spears a bíróságon elárulta, miket tettek vele apja vezetésével

Erős gyógyszerekkel tömték és nem hagyták, hogy második gyereket vállaljon.

2021. június 24., 10:28

Szerző:

Britney Spears végre maga is felszólalhatott az évek óta tartó gyámsági ügyével kapcsolatban a szerdai tárgyaláson – írja az Indepent nyomán a Blikk. Az énekesnő a bíróságon elárulta, akarata ellenére lítiumot vett be, miután nyilvánosan bejelentette, hogy szünetet tart a karrierjében. „A lítium nagyon-nagyon erős gyógyszer, egy teljesen más gyógyszer, mint amit már megszoktam” – mondta Spears. Ez egy erős gyógyszer. Elmebeteg lehetsz, ha öt hónapnál tovább szeded. Részegnek éreztem magam, nem is tudtam beszélni anyámmal vagy apámmal semmiről – folytatta.

Az énekesnő azt is állította, hat különböző nővér látogatta, hogy figyelemmel kísérjék őt, illetve biztosítsák, hogy egy hónapig szedi a gyógyszert, miközben ebben az időszakban nem engedték, hogy elhagyja a házát.

Vallomásában arról is beszámolt, hogy csapata állítólag nem akarta, hogy teherbe essen egy második gyermekkel.

„Azt akarom, hogy képes legyek férjhez menni, és gyermeket szülni” – mondta, majd így folytatta: „Van bennem egy spirál, hogy ne essek teherbe, mivel a csapatom azt akarja, hogy ne legyen több gyermekem” – vallotta be fájdalmasan az énekesnő. Spears ezután felszólította a bírót, hogy adja át az irányítást saját élete és vagyona felett – írja az Independent.

(Kiemelt kép: 2021. április 27-én a FreeBritney mozgalom támogatói Britney Spears mellett tüntetnek a bírósági tárgyalást követően Los Angelesben. Fotó: AFP | Valerie Macon)

Tavaly a második világháború óta a legjelentősebb mértékben emelkedett az antiszemita incidensek száma világszerte, különösen az iszlamista Hamász október 7-i terrortámadása, és az azt követő gázai háború óta - szögezte le vasárnap kiadott éves közös jelentésében a Tel-Avivi Egyetemen székelő Kortárs Európai Zsidóság Intézete és az amerikai Rágalmazás-ellenes Liga (Anti-Defamation League).