Beszippantotta a sugárhajtómű a reptéri melóst – VIDEÓ

Horrorisztikus jelenetek történtek a San Antonio repülőtéren. 

2023. június 25., 15:20

Szerző:

Meghalt egy repülőtéri dolgozó Texasban, miután beszippantotta egy repülő hajtóműve a San Antonio Nemzetközi Repülőtéren péntek este – számolt be a New York Post nyomán az nlc.hu

A mentőegységeket nem sokkal este fél 11 előtt hívták a kifutópályára. A Delta légitársaság járata nem sokkal korábban érkezett Los Angelesből, és a baleset idején csak az egyik hajtóműve működött. A repülő a kapuhoz gurult egy hajtóművel, és egy munkás eddig tisztázatlan körülmények között 22:25-kor beleszorult a hajtóműbe.

A repülőtéri dolgozó egy olyan cég alkalmazásában állt, amely munkaerőt kölcsönöz a légitársaságoknak. A vállalat felelőssége még nem merült fel a tragédiával kapcsolatban.

(Kiemelt képünk: Meghalt egy repülőtéri dolgozó Texasban, miután beszippantotta egy repülő hajtóműve a San Antonio Nemzetközi Repülőtéren péntek este. Képernyőfelvétel. Forrás: Kens 5)

07:13

Késes támadást ért hétfő este egy járőröző terrorelhárító katonát Párizsban. A késelés a Gare de l'Est pályaudvar közelében volt. Az elkövetőt előállították - közölte Gérald Darmanin belügyminiszter az X közösségi oldalon. A katona rendőrségi források szerint a bal vállán szenvedett könnyebb sebesülést, eszméleténél van, kórházba szállították.