Kill Bill: a vőlegény az esküvőn lemészárolta a menyasszonyt és az örömszülőket

Agyonlőtte feleségét, anyósát, sógornőjét és egy vendéget egy 29 éves thaiföldi férfi az esküvőjén – jelentette a helyi sajtó. Az ifjú férj a lövöldözés után saját magát is lelőtte, és a sajtóhírek szerint beszámolók azonnal meghalt.

2023. november 27., 10:31

Szerző:

Az esküvőt és lagzit szombaton tartották egy Bangkoktől majdnem kétszáz kilométernyire keletre található kisvárosban. A vőlegény Chaturong Suksuk 44 éves barátnőjét vette feleségül, akivel már három éve együtt élt. A férfi korábban a thaiflödi haditengerészetnél szolgált, és egyik lábát egy vonat vágta le  írta rendőrségi információk alapján Bangkok Post. Chaturong tagja volt a délkelet-ázsiai országok részvételével zajló, 2022-es ASEAN Parajátékokon indult thaiföldi csapatnak, és ezüstérmet nyert úszásban.

A thai sajtóban megjelent beszámolók szerint a férfi az este egy pontján kiment az autójához, ahonnan egy pisztollyal tért vissza, és nagyjából este fél 12-kor kezdett el lövöldözni. A rendőrség közlése szerint a helyszínen 11 kilőtt golyót találtak.

A thaiföldi rendőrség közölte, hogy még vizsgálják, hogy mi vezetett a lövöldözéshez. A BBC-nek a rendőrség elmondta, hogy a férfi „eléggé ittas volt az eset idején”, hozzátéve, hogy fegyverét és a lőszereket tavaly vásárolta, legálisan – idézi az rtl.hu.

Szemtanúk elmondása szerint a férfi nem tűnt boldognak a lagzin.

(Kiemelt kép illusztráció: egy vőlegény és menyasszonya esküvői fotókon pózolnak egy bangkoki szálloda tetőtéri helikopter-leszállóján 2020. július 28-án. Fotó: Mladen ANTONOV / AFP)